dissabte, 18 d’abril del 2015

JA A LA VENDA XIULIT 1 EN LLIBRERIES! / YA A LA VENTA XIULIT 1 EN LIBRERÍAS

Ja a la venda XIULIT 1 en llibreries!

Portada Miguel Calatayud, tres vegades Premi Nacional d'Il·lustració.

Col·labora Paco Roca, “Diumenge al museu”, i Sento Llobell, dissenyador del Parc Gulliver, amb un retallable d'Enric Valor, homenatge a l'escriptor de Castalla.

El dibuixant alcoià Jordi Peidro s'encarrega de la secció “Contes i llegendes”, versió en còmic d'històries populars que en aquest primer número tracta de Calp i els seus banys de la reina.

La revista XIULIT (www.xiulit.com) presenta a més moltes sèries: Agito Cosmos, d'espectacular aparença visual; Lluc Passarell, aventures de sabor clàssic; Els dinosaures en 
còmic, una manera divertida de conèixer la història natural; Les sisters, Humor tendre i amable al voltant de dues germanes en gags d’una pàgina; o Siniamon, de Toni Benages-Gallard, humor entorn la tripulació d'un vaixell científic. 


XIULIT, de venda en llibreries, té a més una secció de senderisme per a tota la família, escapades d'un dia o de cap de setmana per a gaudir en família, i presenta també reportatges d'impacte visual, com el viatge a l'Antàrtida del primer número.

XIULIT és una revista de periodicitat mensual publicada en valencià.
-------------------
Ya está disponible XIULIT 1 en librerías! 

Portada Miguel Calatayud, tres veces Premio Nacional de Ilustración. Colabora Paco Roca, “Diumenge al museu”, y el dibujante Sento Llobell, diseñador del Parque Gulliver, con un recortable de Enric Valor, homenaje al escritor de Castalla.
El dibujante alcoyano Jordi Peidro se encarga de la sección “Contes i llegendes”, versión en cómic de historias populares que en esta primera entrega se detiene en Calpe y sus baños de la reina. 

La revista XIULIT (www.xiulit.com) presenta además varias series: Agito Cosmos, de espectacular apariencia visual; Lluc Passarell, aventuras de sabor clásico; Les dinosaures en còmic, una manera divertida de conocer la historia natural; Les sisters, las divertidas trifulcas entre dos hermanas; o Siniamon, de
Toni Benages-Gallard, humor en torno a la descacharrante tripulación de un buque científico. 

XIULIT, de venta en librerías, tiene además una sección de senderismo para toda la familia, escapadas de un día o de fin de semana, y presenta también reportajes de impacto visual, como el viaje a la Antártida del primer número.


XIULIT es una publicación de periodicidad mensual, publicada en valenciano.


---
XIULIT #1    Abril 2015   3' 90 Euros  32 pàgs